Bedre økonomi, smuk natur og mere tid til familien - flyt til Halsnæs!

Halsnæs Kommune kommer ind på en klar førsteplads i hovedstadsregionen, når det drejer sig om rådighedsbeløb pr. måned i en familie på fire, viser bosætningstallene fra Dansk Ejendomsmæglerforening 2016. Derudover er naturen helt unik nord for København. Mød flere familier og tilflyttere, der fortæller om deres oplevelse af Halsnæs.

Kattegat Strandhave

Halsnæs har Region Hovedstadens mest attraktive priser på bolig- og erhvervsejendomme kun 45 min. fra København, og det månedlige rådighedsbeløb for børnefamilien er det højeste. Læs mere her om nyheden fra 2014 eller se rapporten med seneste tal fra 2016 fra DE, der viser, at Halsnæs er stedet hvor du skal flytte hen, hvis du ønsker mest muligt hus og størst økonomisk råderum nord for København.

Rå natur og tid til oplevelser med familien

Udover et større økonomisk råderum for den moderne børnefamilie, så tilbyder Halsnæs også en række andre fordele. Livsstilen i Halsnæs er noget helt særligt, der ofte betegnes som et mere enkelt og nærværende liv. Foreningslivet og det lokale engagement sætter gang i hundredvis af arrangementer og events hvert år, og selv om vinteren, kan man finde autentiske oplevelser og et stort kulturudbud. Desuden er den rå natur - formet af hav, fjord og sø - et ekstra mentalt åndehul for mange, hvad enten man dyrker sport, motion eller nyder omgivelserne på anden vis.     

På hjemmesiden vielskerhalsnæs.dk fortæller en række ambassadører og tilflyttere om deres oplevelse af Halsnæs – og hvorfor vi stolt tør sige: Vi Elsker Halsnæs!

Mød Christina og Magnus, der har fået drømmevilla og mere tid til familien

Tilflytter Kregme "Vi ønskede os en familie og en tilværelse, hvor vi havde tid til at være sammen – det har vi fået! Og samtidig bygget vores egen drømmevilla til fornuftige penge"

Læs mere på - ViElskerHalsnæs.dk

 

Mød Thomas og Anne Kirstine, der tog springet fra København

Tilflytter Asserbo

"Vi er blevet godt modtaget af naboer og de lokale foreninger. Det er rart, at man kender sine naboer, og at man kan hjælpe hinanden. Det betyder meget."

Læs mere på - ViElskerHalsnæs.dk

 

Mød Jeppe, der ikke kan få nok af kite-surfing og den rå natur

Lynæs Kite Jeppe

"For mange er Halsnæs nok lidt overset – men med tre slags vand på tre sider, er der uendeligt mange muligheder, for at dyrke forskellig vandsport – og så faktisk ret tæt på København."

Læs mere på - ViElskerHalsnæs.dk

 

Interaktivt oversigtskort – find skolerne, butikkerne osv.

Halsnæs har det meste: Klik på kortet nedenunder om Halsnæs Kommune og se en oversigt over detailhandel, skoler og daginstitutioner, vej, stier, legepladser, erhvervsområder, kultur, offentlig transport og meget mere.

 

Sidst opdateret 3. januar 2018

Find ud af hvorfor...

case stories om erhvervslivet i halsnøs
Livet i Halsnæs - Mød menneskerne


Boliger og grunde til salg

Yderst attraktive priser på boliger, ejendomme og grunde i Halsnæs Kommune.
Læs mere her


Din guide til lokale oplevelser:

Link til Oplev Halsnaes