Generelt

Svar på ofte stillede spørgsmål

Det er en god ide at overveje, hvilke møbler der skal med, også med omtanke for at gøre lejligheden nemmere at komme omkring i med for eksempel rollator eller kørestol.

På Solhjem er der flere forskellige typer lejligheden, imidlertid kan vi ikke garantere for hvilken type du tilbydes på det pågældende tidspunkt.

I stue etagen findes der to slags lejligheder; nemlig med have eller med lille altan. I disse lejligheder er der mulighed for at medbringe havemøbler.

På 1. salen findes der også to slags lejligheder; nemlig terrassedør med lille altan eller terrassedør uden altan. Lejlighederne med en lille altan har plads til meget få havemøbler. 

Da alle lejligheder er almindelige lejeboliger, står lejer selv for at tegne indboforsikring og oprette eller flytte telefon og internet. Mobiltelefon kan også være en mulighed. TV- og/eller radiolicens skal ligeledes oprettes/flytte til boligen. Der er ikke fælles antenne. I lejligheden er der TV-stik til digitalt fjernsyn. Her skal TDC "YouSee" kontaktes for oprettelse af programpakke.

Der er TV i fælles stuen med basis pakken, som kan benyttes på alle tider.

tv i fælles stue

Sidst opdateret 10. december 2014